EcoMoto 930×122

impozite

PRIMĂRIA PITEȘTI PUNE OAMENII PE DRUMURI DEGEABA

Încă de dimineață, astăzi, prima zi lucrătoare din noul an, la ghişeele Primăriei Piteşti au venit cetăţeni dornici să îşi achite impozitele și taxele locale pe anul în curs.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Surpriză, însă! Complet neplăcută! Oamenii nu au putut plăti. De ce? Încasarea taxelor şi impozitelor locale în Piteşti va începe abia pe data de 11 ianuarie, ne precizează viceprimarul Cornel Ionică.

„A intrat în vigoare noul Cod Fiscal, iar până pe 11 ianuarie trebuie să îndeplinim o serie de proceduri prevăzute de lege. Este vorba de fişe de calcul, implementarea noului TVA de 20%, etc. Noi am fi fost pregătiţi să încasăm de astăzi, dar nu avem norme de aplicare a legislaţiei şi mai trebuie să aşteptăm.”, spune viceprimarul.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Problema este, însă, că Primăria Pitești nu a fost în stare să comunice din timp că ghișeele vor fi deschise abia pe 11 ianuarie. Primăria lui Pendiuc și Ionică nu a transmis niciun comunicat de presă, nici pe adresa redacțiilor și nici pe site-ul Primăriei. Asta spre deosebire, de pildă, de Primăria Mioveni, instituție care a anunțat la sfârșitul anului trecut că, din același motiv ca în Pitești, în perioada 4-10 ianuarie 2016 contribuabilii nu vor putea achita taxele şi impozitele locale la ghişee: http://epitesti.ro/administrativ-3/baze-de-date-actualizate-la-primaria-mioveni/.

Primăria Pitești mai are Birou de Presă? Dacă are, există măcar pauze în care să nu doarmă în bocanci?

Prin urmare, pe un ger năprasnic, piteștenii (unii dintre ei oameni în vârstă) care au vrut să fie cetățeni model și să își achite dările locale încă din prima zi de lucru din 2016 (prima pentru bugetari) au bătut drumul degeaba până la Primărie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90