930×122 CAPRA 5

I.C. Brătianu

PRIMĂRIA PITEŞTI RENUNŢĂ LA PASAJ

Primăria Piteşti a decis să renunţe la proiectul prezentat de o firmă din București privind construirea unui pasaj pietonal aerian și a unui pasaj subteran rutier la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu strada Calea Bucureşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

După mai multe dezbateri publice, spune viceprimarul Cornel Ionică, municipalitatea a ajuns la concluzia că pasajul ar afecta cetăţenii care locuiesc în zonă. Totuși, Primăria nu a renunțat complet la idee, dar, precizează Ionică, este în căutarea unei alte soluții.

„În special partea de pasaj aerian reprezintă o problemă, pentru că ar fi la nivelul locuinţelor din blocuri. Pasarela era prevăzută cu lifturi de acces şi scări, iar în subteran ar fi fost pasajul rutier. Va trebui acum să găsim o altă soluţie. Prin urmare, am decis să lansăm un concurs de proiecte în acest sens.”, informează viceprimarul Cornel Ionică. De altfel, investiția (mai exact banii pentru proiectare, nu construirea ca atare) nici nu a mai fost prinsă în bugetul local pentru 2016.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Proiectul fusese anunțat de Ionică la sfârșitul lunii septembrie 2015: http://epitesti.ro/administrativ-3/proiect-pasaj-pietonal-peste-intersectia-strazilor-calea-bucuresti-si-bratianu/. Îi recomandăm viceprimarului să nu mai anunțe proiecte „SF” dacă nu există certitudinea că ele vor fi realizate. E penibil! Pentru ce? Pentru imagine? Pentru voturi?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90