Donaris 930 x 122

centrale

Primăria Pitești: Soluțiile de milioane de euro pentru încălzirea de la iarnă!

Primăria Pitești: Soluțiile de milioane de euro pentru încălzirea de la iarnă!

Citiți și: Avertisment teribil pentru românii cu centrale de apartament!

Primăria Pitești a elaborat o strategie privind alimentarea cu energie a municipiului reședință de județ în anii următori.

În funcție de aceasta se vor lua decizii privind cel mai bun mod de a asigura căldură și apă caldă pentru locuitorii și firmele din municipiu, dat fiind contextul complicat actual din punct de vedere energetic.

Citiți și: Centralele de apartament pe gaze ar putea fi interzise!

Conform strategiei, sunt propuse patru variante de lucru:

Prima vizează menținerea sistemului actual de încălzire, asigurat de 45 de centrale de cvartal și 13 centrale de zonă modernizate.

A doua variantă ar consta în echiparea cu motoare termice a centralelor 1004, 711 – 712, 803, 806, 608 și 903, plus realizarea unei centrale zonale în zona fostului CET Găvana, centrală care să preia consumatorii din Găvana până la CT 104.

A treia variantă este montarea de panouri fotovoltaice pe centralele existente, în vederea reducerii costurilor.

A treia variantă este dată de montarea de centrale de apartament (individuale) pentru fiecare apartament sau clădire din municipiu. Costul unei asemenea soluții ar fi de 18 milioane de euro.

Rămâne de văzut pentru ce soluție va opta administrația locală a municipiului Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Deci tot ce poate „administratia” este sa consume milioane de euro pentru modernizarea sistemului centralizat, pe langa milioanele de euro cu care subventioneaza pretul gigacalorieI consumate de clientii acestui sistem. Deci cetatenii care au optat pentru centrale individuale nu mai sunt pitesteni, iar banii lor (impozitele) se duc dublu pentru cei care inca mai stau cu falimentarul si ineficientul sistem centralizat de incalzire.Ca sa ne fie mai clar, luati asta in calcul cand votati: aveti sistem centralizat – votati cu Gentea, aveti centrala individuala – votati cu oricine altcineva, poate are si niste solutii…

  • Alex spune:

    Cititi acest articol si decideti corect! Articolul este pentru cei care vor lua deciziile nu pentru carcotasi!

  • Axel Petrescu spune:

    😂😂😂😂😂

  • Cititor spune:

    Adica primaria cumpara centrale de apartament???🤣 si care este criteriul de distribuire a acestor centrale??? Pe principiul…”nepot” „unchi”…..”frate”….”pupincurist de partid” 🤣 tare slabi la minte trebuie sa fii sa votezi asa ……🤣🤣🤣

  • Un cetatean spune:

    @Alex- Ce vrei sa spui? Ca pe acest site nu se publica informatii pentru cetateni ci pentru cei din administratie? E prima data cand aud asa ceva, un site facut pentru a da informatii celor aflati in functii… Pai nu ar fi mai bine sa faca niste cereri de angajare in administratie, ca sfatuitori, in loc sa piarda timpul scriind?

  • Anonim spune:

    Dacă te uiți în organigrama aprobată în martie, Termo Calor are 16 + 1 angajați în Departamentul Marketing. Aceștia se presupune că se ocupă de găsire noi clienți, ofertare, semnarea contractelor și pentru o lună de zile cu debranșări. Cum justifică directorul general numeroasa forță de vânzări prin prisma atragerii clienților noi, păstrarea clienților existenți, reîntoarcerea foștilor clienți în rețea?
    A auzit cineva de ofertă la acest furnizor? Un dezvoltător imobiliar a primit o ofertă sau puzderia de hale apărute au fost vizitate de angajații Termo Calor?
    Primăria doar bifează apoi uită. Ștrandul Tudor nefuncțional, fântâna muzicală tăcută; banii piteștenilor au plecat din visterie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3