SMART KIDS 930X122

investitii

PRIMĂRIA PITEŞTI A STABILIT INVESTIŢIILE PENTRU ANUL ÎN CURS

Aşa cum v-am informat deja, Primăria Piteşti a definitivat proiectul de buget pentru anul 2015.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pe lângă investiţiile care „vin” de anul trecut, aşa cum este şi cazul reabilitării termice şi extinderii Şcolii Nr. 19 din Găvana, reabilitarea urbană sau construcţia pasajului rutier de la Podul Viilor, primăria are în plan şi lucrări noi.

Iată care sunt cele mai importante: amenajarea parcului Făget, reabilitarea liniei de cale ferată pentru trenuleţul din Ştrand, extinderea reţelelor de iluminat public, amenajarea noului sediu al Casei Căsătoriilor (lângă primărie), extinderea reţelelor de apă şi canalizare în diverse zone ale oraşului, realizarea proiectelor tehnice pentru parcări subterane şi supraterane, pasaje rutiere aeriene, piste de biciclete şi pod nou peste Argeş (proiecte prezentate pe larg de cotidianul nostru), construirea centrului naţional de informare turistică, reabilitarea bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

La aceste investiţii se adaugă cele privind dotarea unităţilor administraţiei publice cu diverse echipamente, dar şi reparaţii capitale la unele unităţi de învăţământ.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3