930 x122 grota rece

proiecte pitesti

Primăria Piteşti, „ţepuită” de constructori. Muncitorii lenevesc la umbră

În conferinţa de presă care se desfăşoară la această oră, primarul Cristian Gentea a anunţat că municipalitatea se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte trei proiecte în derulare.

Citiți și: Lucrări de asfaltare finalizate în Piteşti. Alte străzi intră în proceduri

Unul dintre acestea este „vestitul” teren San Siro, unde a fost anunţată o nouă prelungire, până pe 31 iulie a.c. Constructorul a fost pus să decoperteze tartanul şi stratul de bitum de dedesubt, ambele distruse din cauza modului prost în care s-a lucrat.

Constructorul a invocat condiţile meteo, a transmis Cristian Gentea. „Atunci când nu lucrezi bine, suporţi. Vor ieşi în pierdere, dar nu mă interesează”, a precizat primarul.

Citiți și: VIDEO: Proiectele care îi dau insomnii primarului Gentea

Un alt şantier unde cuvântul de ordine este lenea, a fost remarcat la pasajul Sf. Vineri.

„Erau trei inşi care se făceau că lucrează. I-am văzut, nu aveau de gând să se apuce… Constructorul a promis că până luni are toate materialele”, este observaţia primarului Gentea.

În fine, ultima dar nu cea din urmă problemă este legată de maşina de containere despre care edilul-şef spune că este „una dintre cele mai mari ţepe pe care le-a luat Primăria”.

„Nu lucrează cum trebuie, nu merge partea automată, containerele sunt iar pline cu apă. Suntem puşi să sunăm în Italia când semnalăm probleme. Vor primi certificat negativ şi nu ne vom mai încurca cu nimeni”, a conchis primarul Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90