NOR CURIER 930X122

impozite

PRIMĂRIA PITEȘTI VĂ IA BANII

Primăria Pitești vă ia banii. Instituţiile publice şi-au reluat astăzi activitatea după mini-vacanţa de Revelion.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

La Primăria Piteşti la ora 8 s-au deschis şi ghişeele pentru plata taxelor şi a impozitelor locale, programul de lucru revenind la normal.

Sunt deschise şi ghişeele de la noul centru de încasare de peste drum de Primărie şi de la centrele de la Casa Cărţii, Gară, Judecătorie și din Găvana și Trivale.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Contribuabilii beneficiază până pe data de 31 martie 2018 de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local pentru acest an. Reducerea este de 10%.

Reamintim că, la propunerea primarului Cornel Ionică, municipalitatea a majorat pentru anul 2018 taxele şi impozitele locale cu procente care variază de la 20% la 50%. De exemplu, impozitele pentru locuință, pentru mașină și pentru teren au crescut cu 20%. Subiectul pe larg, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90