EcoMoto 930×122

biciclete

PRIMĂRIA PITEŞTI VREA SĂ EXTINDĂ PISTELE DE BICICLETE DE PE CALEA BUCUREŞTI

Astăzi a avut loc la Primăria Piteşti o şedinţă în care autorităţile au luat în calcul posibilitatea extinderii reţelei de piste de biciclete de pe Calea Bucureşti.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Astfel, autorităţile vor să lege pistele de biciclete de pe Calea Bucureşti cu cele din Parcul „Lunca Argeşului”, pentru a forma un circuit.

Iniţiativa apare în contextul în care există şi un plan de amenajare a unei promenade pe malul Argeşului care să includă şi piste de biciclete din Parcul „Lunca Argeşului” până în cartierul Tudor Vladimirescu şi retur.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Noile piste nu vor fi însă gata decât după ce vor fi terminate lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la Podul Viilor şi de construire a pasajului rutier aerian. (Foto: Pistă pentru bicicliști în pădurea Trivale)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3