NOR CURIER 930X122

ionica

ridicat

EXCLUSIV! ÎN PITEȘTI MAȘINILE AR PUTEA FI DIN NOU RIDICATE

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, crede că se impune reluarea activităţii de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar, dat fiind faptul că din ce în ce mai mulţi şoferi ignoră regulamentele rutiere şi își lasă autoturismele pe unde apucă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„A cam scăpat de sub control acest aspect. De aceea consider că trebuie să fie reluată activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. Vom analiza legislaţia – vedem că în unele localităţi această activitate se desfăşoară în continuare – şi, cel mai probabil, vom scoate la licitaţie acest serviciu, în vederea concesionării lui.”, spune Ionică.

În Pitești activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar a fost sistată cu ceva timp în urmă din cauza unor neclarităţi legislative. Activitatea era derulată de firma CNCD, implicată şi în transportul cu autobuze din oraş. Între timp, însă, CNCD a intrat în insolvenţă.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90