Donaris 930 x 122

impozit majorat

Primăria pune tunurile pe proprietarii cu imobile în paragină

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care propune majorarea substanțială a impozitului pe terenurile și clădirile neîngrijite.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Concret, pentru aceste imobile Primăria propune ca proprietarii să plătească un impozit majorat cu 500% față de nivelul normal al dărilor aferente!

Sunt vizate proprietăți precum terenuri neîmprejmuite care sunt pline de vegetație și de gunoaie, precum și clădiri cu fațada neîngrijită sau de pe care sunt în pericol să cadă elemente constructive care pot răni oamenii. Astfel de terenuri și clădiri sunt cu duiumul, dar una dintre sarcinicile dificile care se preconizează este găsirea efectivă a proprietarilor, unii dintre aceștia fiind plecați deja peste hotare.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90