New Profesional Consult 930 x 122

centru

PRIMĂRIA, UN NOU RATEU LA CENTRUL DE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Luna trecută, pe 17 martie, Primăria anunța că Centrul multifuncțional care se construiește pe structura fostului cinematograf „București” va fi gata până pe 10 aprilie 2016: http://epitesti.ro/administrativ-3/centrul-de-la-fostul-cinema-bucuresti-va-fi-deschis/. Suntem pe 15 aprilie, iar Centrul nu este gata.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Chestionat de ePitești, viceprimarul Cornel Ionică vine cu un nou termen (de data aceasta, puțin mai relativ): în preajma Paștelui (1 mai 2016). Sperăm că nu Paștele cailor!

„Lucrările sunt aproape gata (n.r. – „aproape gata” ne spune viceprimarul de câteva luni!), mai avem doar finisajele şi unele dotări de pus la punct. Acesta este penultimul proiect cu fonduri europene pe care îl mai avem în lucru pentru exerciţiul financiar 2007-2013, prelungit până în 2016. Ultimul este proiectul de la Şcoala Gimnazială nr. 19 din Găvana, pentru extindere şi reabilitare termică.”, ne declară viceprimarul.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Inițial Centrul multifuncțional ar fi trebuit inaugurat în luna august a anului trecut. A fost primul termen încălcat. Apoi Primăria a anunțat un al doilea termen: 29 decembrie 2015: http://epitesti.ro/administrativ-3/exclusiv-termen-pentru-centrul-de-la-cinema-bucuresti/. Evident, nici acesta respectat. A urmat al treilea: 10 aprilie 2016. Acum este, deci, al patrulea termen!

Centrul se construiește cu bani europeni pe structura clădirii în care zeci de ani a funcționat cinematograful „București”. Aici își va avea sediul Filarmonica Pitești. Investiţia a vizat construirea în interior a unei săli multifuncționale, mărirea scenei de spectacole la peste 70 de mp, amenajarea de săli de repetiţii şi a unui cinematograf 3D.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • viorel spune:

    Dar de ce nici un jurmalist nu doreste sa vada si sa cerceteze daca constructia este in regulabsau daca cei ce au apartamente in zona le au fost afectate cumva oare de ce domnilor toti din primarie afirma ca are vicii constructia si nimeni ni face nimic oare sa fie toate ziarele conduse de catre politic ????????? Va rog sa imi raspundeti toti spun ca nu se baga la astfel de stire de c3eeeee ? De cine ????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90