EcoMoto 930×122

primaria pitesti

PRIMĂRIA VINDE UN TEREN ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Primăria vinde un teren în centrul Piteștiului. Primăria Pitești intenționează să vândă un teren intravilan de 72 de mp situat pe strada Victoriei, la nr. 51.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Cumpărător va fi actualul chiriaș. De mai mulți ani, bărbatul are închiriat terenul (pe care se află o locuință) de la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, terenul fiind în proprietatea Consiliului Local Pitești.

Terenul ar urma să fie vândut fără licitație publică, la prețul de 35.287 de lei fără TVA (echivalentul a 7.416 euro la data de 31 mai 2019), potrivit evaluării făcută de SC Alfa Prospect SRL din Pitești.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Tranzacția va fi făcută ținând cont de „prevederile legii nr. 112/1995 pentru reglementarea situației juridice a unor imobile cu destinația de locuințe trecute în proprietatea statului (…) și ale articolului 42 din legea nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6.03.1945 – 22.12.1989 (…)”, precizează municipalitatea.

Conform evaluatorului, „terenul este situat sub o construcție de tip locuință, proprietate a lui Luca Dumitru, locuință ridicată fără acte. Concluzionăm că această locuință tasează terenul evaluat, prețul acestuia fiind ajustat îm consecință”.

Prețul de vânzare va fi supus dezbaterii și votului în următoarea ședință în plen a Consiliului Local Pitești. (Foto: strada Victoriei) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90