New Profesional Consult 930 x 122

ioana jenica dumitru

PRIMĂRIȚĂ FĂCUTĂ PRAF: “NE-AȚI MINȚIT CA PE PROȘTI!”

Primăriță făcută praf: “Ne-ați mințit ca pe proști!”. Ioana Jenica Dumitru, primărița orașului Ștefănești, este criticată dur de o doamnă chiar pe pagina sa de socializare.

Citiți și: PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ SPECIAL

„Asfaltaţi şi străzile, doamna primar, că mergem în noroi de nedescris pe strada Fântânii, chiar lângă Şcoala nr. 1, şi nici apă curentă nu avem. Vai de noi, suntem halal oraş!

Am venit mai mulți la dumneavoastră la Primărie. V-aţi uitat în ochii noştri şi ne-aţi minţit ca pe „proşti” că până la toamnă e gata. Ce să mai credem noi despre dumneavoastră, oare mai merită să vă votăm?

Citiți și: AZI, ÎN MIOVENI: CONCERT DE ZILE MARI

(…) Din 2016 venim la dumneavoastră cu acte, atât eu, cât și restul locuitorilor. Nu vă supărați pe noi, nu avem nimic personal cu dumneavoastră, dar ne-am săturat!”, scrie revoltată doamna.

Primărița i-a răspuns că există “proiect tehnic și autorizație, iar imediat ce se va face achiziția vor începe lucrările, în primăvara lui 2018.” O mai crede cineva? (Sursă foto: Facebook)

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066