New Profesional Consult 930 x 122

masini

PRIMARUL A DECIS: „RIDICĂM MAȘINILE!”. CE ANUNȚĂ IONICĂ

Primarul a decis: „Ridicăm mașinile!”. Primăria Piteşti se pregăteşte să reia activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar, anunță primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Deşi avem parcări supraterane în Centru şi în Ceair, acestea nu sunt folosite la capacitate maximă, autovehiculele fiind ţinute pe te miri unde! Avem acum lege pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar și am prevăzut în bugetul pentru 2017 fonduri pentru o platformă de ridicare. Platforma va fi operată în regie proprie, şi nu de o firmă ca până acum, dar ne vom consulta cu toţi factorii implicaţi înainte să dăm drumul la săltarea vehiculelor.”, spune primarul.

Cornel Ionică nu precizează când ar urma să fie reluată în Pitești activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Amintim că luna trecută Guvernul a reglementat din punct de vedere legal această activitate, rămânând la latitudinea fiecărei primării să decidă dacă va trece sau nu la materializarea ei. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3