930×122 CAPRA 5

    pendiuc_tudor

    Primarul Piteștiului pleacă în China! Nu de tot!

    Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, pleacă în China la finalul săptămânii în curs, urmând să revină în ţară pe data de 6 iulie. Edilul va face parte dintr-o delegaţie guvernamentală de 18 persoane condusă de ministrul delegat pentru Lucrări Publice, Dan Şova.

    Deplasarea este ocazionată de lansarea unui târg de afaceri în oraşul Chongquing, care are o populaţie de 32 de milioane de locuitori!

    Scopul vizitei este acela de a atrage investitori chinezi în Argeş şi în alte zone ale ţării, inclusiv bancheri şi constructori. De asemenea, va fi făcută şi o prezentare a ţării noastre şi a celor mai importante municipii şi regiuni. În plus, primarul vrea şi realizarea unui parteneriat între municipiul reşedinţă de judeţ al Argeşului (151.000 de locuitori) şi oraşul chinez menţionat.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3