930×122 CAPRA 5

ion_toader_cetateni_arges

Primarul Toader vrea la scoala!

Pitesti. 18 august 2010.
Primarul Ion Toader, edilul comunei Cetateni vrea la scoala, nu in banca ci la catedra. De meserie profesor de istorie si cultura civica la scoala din localitate, edilul din Cetateni a dat unitatea de invatamant in judecata dupa ce a aflat ca Inspectoratul Scolar i-a retras cele opt ore pe care acesta oricum nu prea avea timp sa le sustina in fata clasei, fiind ocupat cu treburile administrative. Decizia a fost luata dupa ce mai multi parinti au sesizat conducerea scolii de faptul ca primarul in exercitiu nu a mai trecut de vreme lunga pe la catedra. Elevii in loc sa se bucure, l-au dat de gol pe intaiul gospodar al comunei care acum s-a vazut obligat sa justifice cu acte modalitatea in care isi desfasoara activitatea atat la primarie cat si la scoala si daca exista vreo derogare de program din functia publica.
Conform inspectorului general Gabriel Bratu, primarul profesor din Cetateni, ramas momentan fara catedra, s-a razbunat pe Inspectoratul Scolar, lasand elevii fara mijloc de transport. Mai exact, respectand ca la carte ordonanta 63, primarul din Cetateni a concediat soferul care conducea microbuzul scolarilor, a trimis inapoi Consiliului Judeteam masina pe care o primise special pentru aceasta sarcina, iar in final a trimis o adresa Inspectoratului Scolar solicitand un microbuz din partea ministerului educatiei.
In prezent Tribunalul Arges a admis cererea primarului de suspendare a deciziei inspectoratului scolar pana la solutionarea contestatiei pe fond.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90