930×122 POSADA 5

web-cortegiu-funerar-varsovia-reuters-str-new

Primăria cu ochii pe firmele de pompe funebre

Firma Dinastia Lux, dar și alte societăți de pe strada Smeurei din Pitești, ale căror activități îngreunează traficul auto, ar putea fi sancționate de primărie, respectiv Poliție. O astfel de observație a fost făcută în conferința de presă de astăzi de viceprimarul Cornel Ionică, după ce a revenit de la funeraliile fostului fotbalist Bebe Barbu. Sicriul acestuia a fost depus la capela asigurată de Dinastia Lux.

 

„Ce se întîmplă acolo este foarte grav, afacerea celui care a închiriat locaţia pentru o capelă este un lucru grav. Ca să facem al doilea fir pe coborîre din Trivale am tăiat toţi teii de sus pînă jos, am refăcut proprietăţile, am măsurat…este un carambol acolo ieşit din comun, un blocaj fantastic”, a declarat viceprimarul.

 

„Nimeni nu şi-ar fi permis într-o ţară de oameni zdraveni o astfel de activitate…oprirea este interzisă de facto în zona respectivă, este şi în pantă, în apropierea intersecţie. Știu, pentru că am trecut pe acolo”, a subliniat viceprimarul, sugerînd că Primăria a atenționat deja comisia de circulație să analizeze situația. „Vom întreprinde toate acţiunile legale pentru a stopa activitatea funerară din zona respectivă, privind carosabilul. Nu avem nimic împotriva nici unui om de afaceri, dar ca să blochezi acolo sub semnul interzis, pe bandă continuă, nu e permis”.

555×222 grota rece
eurial 570×90