New Profesional Consult 930 x 122

impozite

casierie_taxe

PROGRAM SPECIAL DE ÎNCASĂRI LA GHIŞEELE PRIMĂRIEI PITEŞTI

31 martie este ultima zi în care se mai poate beneficia de reducerea cu 10% a taxelor şi impozitelor locale dacă acestea sunt plătite integral pentru tot anul. În acest sens, pentru 31 martie, dar şi pentru zilele de 28 şi 29 martie, Primăria Piteşti a decis să instituie un program special de încasare a dărilor.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Astfel, vineri, 28 martie, la toate centrele de încasare din oraş, mai puţin la cel de la Judecătoria Piteşti, programul de lucru va fi de la ora 8 la ora 17. La centrul de încasări de la Judecătorie programul de încasări va fi de la 8 la 12:30. Se vor încasa taxe şi sâmbătă, 29 martie, dar numai la ghişeul de la Primărie, de la 8 la 13. În fine, luni, 31 martie, programul va fi de la ora 8 la ora 18 la centrele de încasare de la Primărie, de la Casa Cărţii, de la Gară, din Găvana şi din Trivale şi de la ora 8 la 14:30 la centrul de la Judecătorie.

Plăţile se pot face şi online sau cu cardul. Până acum 1.022 de contribuabili persoane fizice şi 133 de contribuabili persoane juridice au achitat dările în acest mod. Au fost înregistrate şi 126 de plăţi prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90