NOR CURIER 930X122

Muzeul-Golesti

Proiect de 11.000.000 de lei pentru Muzeul Goleşti

Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia, a fost astăzi în Argeş ca să semneze un nou contract de finanţare pentru un proiect cu fonduri europene: reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş. Muşat a vorbit şi despre proiectul de reabilitare a Muzeului Goleşti, care ar trebui să fie gata în termen de 12 luni.

Este vorba de un proiect de 11 milioane de lei, din care fonduri nerambursabile 7,6 milioane. Termenul pentru finalizarea acestuia este 12 iulie 2014.

Proiectul constă în lucrări de renovare a clădirii conacului de la Goleşti, în reabilitarea muzeului de etnografie, în refacerea zidului de incintă cu 4 turnuri de colţ, a turnului porţii, precum şi a parcului din jurul conacului şi a celui alăturat.

Pentru acest proiect s-au accesat fonduri europene şi s-a asigurat cofinanţare de la bugetul Consiliului Judeţean şi de la cel de stat.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90