Donaris 930 x 122

coremi

Proiect de milioane la Pitești

Proiect de milioane la Pitești.

Citiți și: Piteștiul de aici și Piteștiul de peste Prut se întâlnesc de 1 decembrie!

Primăria Pitești intenționează să achiziționeze servicii și lucrări de execuție pentru un nou proiect important. Este vorba despre un proiect de regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bl. G1 cartier Războieni și zona bloc Coremi, b-dul. Petrochimiștilor) – etapa I.

În zona blocului Coremi se propune modernizarea locului de joacă existent și modernizarea spațiilor verzi.

Citiți și: Video – A început demolarea blocului construit ilegal în Pitești

În zona blocului G1 din Războieni se propune crearea unui loc de joacă, modernizarea spațiilor verzi, a zonelor pietonale și carosabile și reconversia căminului școlar Corp C5 în centru multifuncțional comunitar.

Valoarea întregului proiect este de peste 6.600.000 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mic.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Grosu spune:

  Extraordinară realizare, o mare realizare, un proiect infim…
  Ar trebui sa ii intereseze pe cei din Pitesti si Mioveni un proiect comun de metrou sa descongestioneze traficul, sa nu mai fie atata poluare si haos in trafi, dar de….cred ca pentru ei ar fi un mega, super faraonic un proiect ca asta, niste incompetenți.

 • Fane spune:

  Metrou in Pitești? Nici nu pornește bine că trebuie să oprească. Și la cat de fuduli sunt pitestenii oricum nu merg ei cu metroul.

 • carmen mitrache spune:

  Cei din zona Coremi avem probleme cu energia electrica. Imuc ne ameninta ca trafo este al lor si ca nu vor sa ne mai furnizeze energie. Nu am putut face contracte individuale, desi suntem bun platnici. Am facut ani la rand sesizari la ANRE, CEZ, Primarie. Platim impozitele la primaria Municipiului Pitesti. Nu ne baga nimeni in seama. In zona Coremi nu exista loc de joaca. Nu s a asfaltat nici strada dintre blocuri,

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441