EcoMoto 930×122

transport public pitești

PROIECT DE TRANSPORT PUBLIC LA „BOWLING” ŞI ÎN „DOJA”

Ieri, 22 iulie, a fost semnat un contract de finanțare nerambursabilă pentru un proiect de transport public în Piteşti, valoarea totală a acestuia fiind de 3,82 milioane lei.

Citiți și: Piteștiul, primii pași către un smart city. Investiție de peste 5.200.000 €

În cadrul proiectului urmează să se realizeze două puncte de transfer pentru integrare operațională a transportului public urban și periurban în parcarea la bowling, de pe strada Costache Negri, nr. 30 și la capătul de linie Gheorghe Doja.

Lucrările propuse constă în:

• Refacerea structurii carosabile a platformelor aferente punctelor de transfer și marcarea alveolelor destinate opririi microbuzelor;
• Iluminat și supraveghere video;
• Semănare de gazon și plantarea de arbori și irigarea automată a spațiilor verzi;
• Instalarea de automate pentru vânzarea biletelor;
• Instalarea de containere cu destinația de sală de așteptare și grupuri sanitare.

Finanțarea nerambursabilă acordată este de 3,72 milioane lei, sumă care reprezintă 98 % din valoarea cheltuielilor eligibile, contribuția proprie fiind de 76.010,48 lei, (reprezentând 2%), iar durata de implementare a acestuia este de 12 luni.

(Foto: descriptiv)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3