Donaris 930 x 122

primaria pitesti

PROIECT: NOI STAȚII ÎN PITEȘTI

Municipalitatea piteșteană are în plan diminuarea sau chiar eliminarea haosului generat de firmele private care fac transport de călători între diverse localități ale județului Argeș și ale căror mașini „brăzdează” oraşul de la un capăt la altul, oprind ilegal în stațiile de autobuz Publitrans, în ciuda deselor acţiuni de control ale Poliţiei Locale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Primăria a realizat în acest sens un proiect pentru „integrarea operaţională a transportului public urban şi periurban cu terminale sau puncte de transfer noi”. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, amenajarea de noi autogări şi staţii.

Materializarea proiectului a fost estimată la 3.500.000 de lei, bani pe care administrația locală își propune să îi ia din fonduri europene. Rămâne de văzut când va fi, dacă va fi, concretizat proiectul și în ce zone ar urma să fie amenajate autogări și stații noi pentru călători.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Firmele de transport de persoane care nu aparţin municipalităţii Pitești ar trebui să folosească exclusiv autogările din oraş, nu şi staţiile Publitrans, societatea de transport local de călători a Primăriei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90