930×122 CAPRA 5

ionica

PROIECT NOU PENTRU PASAJUL DE LA PODUL VIILOR

Proiectul tehnic pentru pasajul rutier aerian care va fi construit la Podul Viilor ar putea fi modificat în procedură de urgenţă, dar acest lucru nu va afecta derularea proiectului elaborat de Primăria Piteşti și pentru care s-au obţinut fonduri europene.

Citiți și: Exclusiv. Flerul polițiștilor, incredibil: Audi oprit, tineri prinși cu droguri în Pitești

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, a anunţat astăzi că proiectul iniţial prevedea şi structuri de susţinere pe sol, inclusiv piloni care ar fi ocupat spaţiu (foto 2), iar acum se doreşte construirea unei structuri care să fie aproape în totalitate aeriană, susţinută printr-un arc (foto 1). Dacă soluţia care va fi găsită de proiectant nu va depăşi bugetul de 22.000.000 de lei prevăzut pentru contract, atunci aceasta va fi aprobată.

Pasajul va avea o lăţime de 10,2 metri şi va suporta un gabarit de 5,5 metri. Termenul de finalizare a investiţiei este de 12 luni, amplasamentul fiind deja predat constructorului, care, pentru a face rost de agregate, s-a oferit să dragheze Argeşul şi astfel să îl decolmateze.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3