930 x122 grota rece

pietoni

PROIECT: O NOUĂ TRECERE DE PIETONI

Proiect: o nouă trecere de pietoni. Pe strada Războieni ar putea fi amenajată o nouă trecere de pietoni, la cererea unui grup de cetățeni din zonă.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Petiționarii reclamă Primăriei că lipsa unei treceri de pietoni reprezintă un pericol mai ales pentru copiii care traversează strada în condiții nesigure, existând riscul producerii de accidente rutiere.

„Referitor la solicitarea dumneavoastră cu privire la înfiinţarea unei treceri pentru pietoni pe strada Războieni la intersecţia străzilor Banat cu Oituz, vă informăm că aceasta va fi supusă spre analiză în comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti.”, se arată în răspunsul oficial al Primăriei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Sunteti niste imbecili cu trecerile voastre de pietoni…oare cand vom intra si noi in normalitate???
    nu avem nicio trecere de pietoni semaforizata in orasul asta ca sa nu mai vorbim de sincronizarea semafoarelor!!!!!
    Nu exista initiativa in acest oras …. in acest sens militia rutiera nu sta decat la panda, iar politia comunitara acum cativa ani treceau copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pe zebra de mana …, acum dorm in masini noi pe banii nostrii ai comunitatii!!!
    Am fost in mai multe tari si va spun cu mana pe suflet ca nu exista loc de interpretare…. NU EXISTA TRECERE DE PIETONI FARA SEMAFOR….
    Unde se vrea se poate de exemplu Brasov…. proiect finantat din fonduri europene si gata … semafoare inteligente cu cronometru…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90