Donaris 930 x 122

parcare

PROIECT: PARCARE SUPRAETAJATĂ ÎN PITEŞTI

La începutul lunii conducerea Primăriei Piteşti informa că a prevăzut în bugetul municipiului pentru anul 2016 sumele de bani necesare realizării unor studii tehnice pentru construirea a două parcări supraterane pe structură metalică uşoară, fiecare cu câte un nivel. Parcările ar urma să fie construite în zona Poştei din cartierul Craiovei şi în curtea interioară a blocului „Fortuna” din Centru: http://epitesti.ro/administrativ-3/noi-parcari-in-pitesti/.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Viceprimarul Laurenţiu Zidaru a anunțat astăzi, în conferință de presă, că în buget vor mai fi „prinse” încă două parcări (inițial pentru proiectare, urmând ca execuţia lor să se facă în funcţie de rezultatele studiilor tehnice din teren).

Una dintre ele ar urma să fie construită în faţa Spitalului de Pediatrie și să aibă două sau trei niveluri. Cu alte cuvinte, o parcare supraetajată de genul celei din orașul Mioveni (foto). Cealaltă ar urma să fie amenajată în zona Şcolii Gimnaziale „Alexandru Davila” (fosta nr. 14) și să aibă un nivel.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Pentru studiile tehnice necesare Primăria a alocat 300.000 de lei. Rezultatele studiilor vor arăta și care variantă este mai bună, mai exact dacă parcările vor fi construite pe structură metalică ușoară sau din beton. De asemenea, în urma rezultatelor acestor studii ar urma să fie decis și numărul exact de etaje al fiecăreia dintre cele două parcări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3