NOR CURIER 930X122

Arges

PROIECT PENTRU UN NOU POD PESTE RÂUL ARGEŞ

Primăria Piteşti a definitivat procedura de licitaţie pentru atribuirea contractului de proiectare privind construirea unui nou pod peste râul Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Acesta ar urma să fie ridicat în amonte de actualul pod (care abia a fost reabilitat). Contractul a fost semnat cu o firmă din Bucureşti, care are termen circa 5 luni să finalizeze proiectul. După aceea Primăria va depune proiectul la Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia pentru a începe procedurile de obţinere a finanţării europene necesare.

„Nu ne vom opri aici. Căutăm soluţii şi pentru al doilea pod, în aval, astfel încât să avem cât mai multe căi de acces în municipiu. Zona Podul Viilor nu mai face faţă traficului din momentul de faţă, deci trebuie luate măsuri.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică. Valoarea primului pod se ridică la circa 70.000.000 de euro, conform unor prime evaluări.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3