NOR CURIER 930X122

stații publitrans

PROIECT PUBLITRANS: TOATE NOILE TRASEE DUC PE „DEPOZITELOR”

În cadrul unui amplu proiect de modernizare a infrastructurii de transport public local, Publitrans are în vedere ca, până în 2023, să modernizeze un număr de 99 de staţii de călători, să înfiinţeze trei noi trasee şi să introducă şase noi staţii.

Citiți și: Pitești. După 6 ani, se schimbă stațiile de autobuz! Fostul edil Ionică doarme liniștit!

În ceea ce priveşte noile trasee, interesant este că toate ajung în zona „Calea Depozitelor”, aproape de depoul Publitrans.

Traseele, aşa cum sunt gândite în acest moment, arată astfel:

  1. Trivale – Depozitelor;
  2. Războieni – Exerciţiu – Craiovei – Depozitelor;
  3. Războieni – Gară – I.C. Brătianu – Calea Bucureşti – Depozitelor.

Capul de linie „Depozitelor” ar putea fi apreciat de cetăţenii care doresc să ajungă, de pildă, în parcul Lunca Argeşului. În acest moment, acolo nu se poate ajunge decât cu mijloace proprii de deplasare sau cu taxiul.

Pe strada de acces în parc este deseori o aglomeraţie uriaşă de maşini, tocmai din cauza faptului că nu există un mijloc de transport public la care să putem apela.

În acelaşi timp, autorităţile locale ar fi bine să aibă în vedere un grafic optimizat pe intervale orare, fiindcă strada Depozitelor este intens circulată, iar în proximitate se află şi o barieră de cale ferată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90