New Profesional Consult 930 x 122

investitii

PROIECT: SERIE DE NOI SĂLI DE SPORT ÎN PITEŞTI

Proiect: serie de noi săli de sport în Piteşti. După cum v-am informat, Guvernul a aprobat ieri indicatorii tehnico-economici ai proiectului viitoarei Săli Polivalente din Pitești, care ar urma să fie construită cu bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Primăria Pitești informează că aşteaptă hotărâri similare în cazul altor şase proiecte depuse pentru finanţare la Compania Naţională de Investiţii.

Primul este pentru modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin”, proiect trâmbițat de ani de zile de Primărie fără a fi materializat.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Alte cinci proiecte pentru concretizarea cărora municipalitatea cere finanțare de la CNI vizează construirea de săli de sport la următoarele unităţi de învăţământ: Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Şcoala Gimnazială „Adrian Păunescu” şi Şcoala Gimnazială „Tudor Argezi”.

Pe de altă parte, din fonduri proprii, Primăria vrea să construiască o sală de sport la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” din Găvana, investiție pentru care a şi prevăzut bani în bugetul pentru 2019 al municipiului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90