New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

PROIECTE MARI DIN PITEŞTI, BLOCATE

Proiecte mari din Pitești, blocate. Primăria Piteşti are în plan două proiecte mari de investiţii, care, însă, sunt blocate de acţiuni în instanţă.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Unul dintre ele constă în construirea unui drum şi în extinderea cimitirului Sfântul Gheorghe pe un teren pe care Ministerul Apărării este de acord să îl cedeze municipalităţii. Pentru acest teren a apărut, însă, un litigiu cu privire la dreptul de proprietate. Primăria se judecă de la o vreme cu o societate comercială.

Următorul termen în instanța de judecată în acest proces este 18 septembrie 2017.

Citiți și: Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

Al doilea proiect major este construirea unui parc industrial lângă Arpechim (foto). Şi în acest caz lucrurile sunt blocate în instanţă, Primăria Pitești constatând cu stupoare că localitatea vecină Bradu are aici anumite puneri ilegale în posesie de terenuri.

Următorul termen în proces este în octombrie anul acesta.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90