EcoMoto 930×122

    parcare

    Proiectul privind taxarea parcărilor de la blocuri, retras

    In sedinta ordinară a Consiliului Local al municipiului Piteşti de joi, 23 februarie 2012, unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi fiind cel privind instituirea sistemului de taxare a locurilor de parcare de la blocuri. Acest proiect a fost, de altfel, şi cel care a stârnit cele mai multe discuţii, unii consilieri locali – ai PDL – susţinând că nu ar fi oportun.

    Alţii au avut alte obiecţii la adresa proiectului care, în cele din urmă, a fost retras de pe ordinea de zi şi va fi refăcut în funcţie de propunerile cetăţenilor şi ale consilierilor.

    Un reprezentant al Primăriei Braşov (oraş care a inspirat şi proiectul de la Piteşti) va veni la Piteşti pentru a explica aleşilor locali cum merge proiectul în oraşul de sub Tâmpa.

    Pe de alta parte, sedinţa a început însă într-o notă de tensiune. După cum se ştie, consilierul local al PDL Mariean Neacşu a făcut plângere penală împotriva viceprimarului Cornel Ionică pe care l-a acuzat de abuz în serviciu pentru modul în care a condus o şedinţă de anul trecut a Consiliului.

    Cei doi au continuat disputa şi ieri, iar Neacşu – care a fost preşedinte de şedinţă – a ameninţat că l-ar evacua pe viceprimar din sală. Viceprimarul susţine că plângerea lui Neacşu este strict una de imagine.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90