930 x122 grota rece

biodiversitate

PROPUNERE PENTRU LACUL PRUNDU

Municipalitatea Piteşti a primit în ultima perioadă mai multe propuneri de la cetăţeni pentru o serie de investiţii care să fie incluse în bugetul pentru anul 2016. Una dintre cele mai interesante vine din partea lui Roberto Vişan.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Aş dori să luaţi în considerare posibilitatea ca la rectificarea bugetară să prevedeți alocarea de fonduri prin care să se amenajeze un loc de observare a biodiversităţii de pe lacul de acumulare din Prundu. Spaţiul este disponibil pe strada Lânăriei, iar costurile sunt minime. Un spaţiu acoperit şi 3-5 binocluri securizate, 10 locuri de parcare şi câteva băncuţe ar aduce un plus pentru oraşul nostru.”, susţine piteşteanul într-o adresă către Primărie postată pe site-ul domnuleprimar.ro.

Primăria va analiza solicitarea şi, în funcţie de buget, va lua o decizie până pe 28 ianuarie. Pe lacul Prundu se adună foarte multe păsări care iernează în Argeş, acesta fiind un loc de observaţie pentru ornitologi.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3