NOR CURIER 930X122

hibrid

PROPUNERE PENTRU PRIMĂRIE: PARCARE GRATUITĂ ÎN TOT ORAȘUL

Propunere pentru Primărie: Parcare gratuită în tot orașul. La sfârșitul anului trecut, municipalitatea a decis ca, începând din 2018, impozitul datorat de piteșteni pentru maşinile hibride să fie redus la echivalentul a numai 25% din suma plătită în mod normal pentru autovehicule în funcţie de capacitatea cilindrică specifică. Detalii, AICI.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Decizia, una lăudabilă, ar încuraja, astfel, piteștenii să își achiziționeze mașini hibride, fiind diminuată astfel poluarea în oraș.

Mai mulți cetățeni au, însă, o propunere pentru municipalitate: să ofere parcare gratuită în tot Piteștiul pentru vehiculele hibrid și electrice. Ținând cont că un loc de parcare este foarte greu de găsit, în special în zona centrală, o astfel de măsură, mai susțin piteșteni, i-ar încuraja să achiziționeze asemenea autoturisme.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

În urma solicitărilor primite și pentru că, la rândul nostru, ne dorim un oraș curat, fără poluare, supunem acest subiect atenției Primăriei Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3