New Profesional Consult 930 x 122

Plan Urbanistic General

SOLUŢII PENTRU NOUL PLAN URBANISTIC GENERAL (PUG) AL PITEŞTIULUI

Pe strada Exerciţiu din municipiu este amplasată de ceva vreme o hartă la scară mare cu PUG-ul Piteştiului. O serie de reglementări urbanistice sunt în faza de propunere preliminară, iar dintr-un document publicat pe site-ul primăriei aflăm că perioada de informare şi consultare a publicului s-a prelungit până la data de 30 iunie.

Citiți și: Se fac cărţile pentru cel mai important Plan al Piteştiului

HARTA LA REZOLUŢIE MARE, AICI

„Vă invităm ca până la data de 30.06.2020 să formulaţi în scris observații, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare faţă de propunerea preliminară elaborată […], prin înregistrarea acestora la Compartimentul Relații Publice, intrarea D, din incinta primăriei, prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro, prin fax la nr. 0248 212166 sau prin poștă la adresa din str. Victoriei, nr.24, Pitești, Argeș. De asemenea, cei interesați pot discuta propunerea cu iniţiatorul şi elaboratorul documentației şi pot exprima rezerve, formula observaţii sau sesiza probleme pertinente legate de propunerile preliminare din P.U.G. și R.L.U. aferent planului, înainte de elaborarea propunerii finale a planului urbanistic.”, este menţionat în document.

Citiți și: PITEȘTIUL BATE PASUL PE LOC. EȘEC USTURĂTOR

Aşa cum am mai scris, PUG-ul în vigoare este un document depășit de realitate, care a dat naștere unor interpretări pe care fiecare le-a folosit cum a vrut și care a generat un adevărat haos în construcții la nivelul Piteștiului.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3