930 x122 grota rece

canal

PRUNDU SCAPĂ DE MIROSUL CARE-ȚI MUTĂ NASUL

Prundu scapă de mirosul care-ți mută nasul. Un canal-problemă din zona platoului Prundu din Piteşti va fi, în sfârşit, reabilitat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba de un canal de colectare a apelor uzate şi pluviale, cu o lungime totală de 200 de metri, care coboară de pe platou până în bulevardul Petrochimiştilor şi care în timp a generat neplăceri, precum revărsări de ape şi miros neplăcut.

Costul total al reabilitării este de 576.529 de lei, cu tot cu TVA, bani pe care Primăria a decis să îi prevadă în bugetul local pentru anul 2019.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Lucrările vor consta în realizarea de săpături, fundaţie și drenaje şi alte lucrări specifice pentru sistemul de canalizare. Investiţia va fi făcută după parcurgerea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3