930×122 CAPRA 5

achiziţie

PUZ-UL PITEȘTIULUI VA FI ACTUALIZAT

Primăria anunţă organizarea unei selecţii de oferte pentru atribuirea unui contract de proiectare în vederea actualizării Planului Urbanistic General (PUZ) al Piteştiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Valoarea estimată fără TVA a contractului se ridică la 66.666 de lei. Termenul de elaborare este de 12 luni. Finanţarea se va face de la bugetul local. Oferta câstigătoare va fi cea care se va încadra în valoarea estimată şi care va avea prețul cel mai scăzut. Data limită pentru depunerea ofertelor este 9 martie 2016, ora 10.

În această speță, achizitorul, respectiv Primăria Pitești, are deplină decizie în selectarea ofertantului câştigător, fără să fie obligat să le prezinte justificări celorlalţi participanţi la acţiunea de achiziţie. Prin urmare, în acest caz nu se vor putea depune conestaţii.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3