New Profesional Consult 930 x 122

pompieri_incendiu

„Foc mocnit” la ISU Arges?

Toţi cei aflaţi în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, adică Poliţia, Jandarmeria şi cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, trebuie- conform ordinului primit de la „mai marele lor” lor, adică de la ministrul Traian Igaş, să disponibilizeze un anumit număr de oameni.

Până acum se ştiu oficial care este numărul celor disponibilizaţi- pensionaţi din cadrul poliţiei şi ai jandarmeriei argeşene, la ISU acest lucru rămânând deocamdată un mare secret, dacă nu cumva un….mister. Oricum, şi din această structură trebuie să fie disponibilizaţi mulţi pompieri, numai că se aude că a cam început să iasă….deocamdată „mult fum”. Prin târg se aud pe la colţuri tot felul de vorbe şi, ştiţi cum e cu „gura târgului” sau „gura lumii…slobodă”, printre primii care urmează să fie puşi pe liber, ar fi majoritatea dintre cei care în urmă cu doar câţiva ani de zile au fost angajaţi în urma unor concursuri organizate şi la care au participat sute de civili.

Da, dar cică mulţi dintre aceştia ar fi „mânjit anumite osii” cu sume de câteva mii de euroii, pe unii dintre membrii comisiei de examinare, motiv pentru care ar fi hotărâţi să facă scandal şi să dea „arama pe faţă”, stricându-le concediile programe cu mult timp în urmă procurorilor de la DNA şi care, în această situaţie ar fi obligaţi să presteze munci de cercetare şi eventuală…colectare. Oricum, vă vom ţine la curent cu tot ce înseamnă noutăţi în cazul în care fumul bârfelor se transformă într-un violent…incendiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90