930 x122 grota rece

locuri

RĂZBOI LA BLOC

Război la bloc. În Piteşti se duce un adevărat război pentru locurile de parcare, în condiţiile în care numărul maşinilor plasează municipiul pe locul 5 pe ţară din punct de vedere al gradului de motorizare.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pe adresa Primăriei au ajuns sute de cereri de atribuire a locurilor de parcare de la blocuri, cu taxă, dar municipalitatea nu le poate onora pe toate. Conform Primăriei, locuri de parcare cu taxă se atribuie doar acolo unde numărul maşinilor este egal cu numărul locurilor amenajate.

O altă problemă este aceea că locurile de parcare recent construite cu fonduri europene în cadrul proiectului de așa-zisă regenerare urbană nu pot fi atribuite. Motivul? Potrivit regulilor europene, timp de cinci ani nu pot fi desfășurate activităţi generatoare de venituri în astfel de zone amenajate cu bani europeni. De aceea proprietarii de mașini din zonele respective sunt foarte nemulţumiţi şi susţin că ar fi discriminaţi.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3