EcoMoto 930×122

arbori

RECLAMAT LA PRIMĂRIE. CE A FĂCUT UN PITEȘTEAN

Reclamat la Primărie. Ce a făcut un piteștean. Un cetățean cu simţ civic a reclamat la Primăria Pitești că în zona blocului D20 din Exerciţiu o persoană rău intenţionată (probabil un piteștean care domiciliază în zonă) ar fi înfipt mai multe şuruburi, a câte 15 cm lungime, la rădăcina unor brazi, încercând astfel să determine uscarea acestora.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Poliţia Locală anunță că va face verificări. Polițiștii vor să afle cine este piteșteanul care și-ar fi bătut joc de brazi și motivul gestului său și să îl amendeze. Ne îndoim că „ancheta” va da rezultate. De-a lungul timpului, de exemplu, câteva parcuri din Pitești au fost vandalizate fără ca vreodată autorii să fie identificați, prinși și sancționați.

Pe de altă parte, Primăria informează că tăierile de arbori de orice fel de pe domeniul public se fac doar de către personalul autorizat al SC Salpitflor Green SA, societate a Consiliului Local Piteşti. Primăria avertizează că persoanele care vor fi prinse de Poliția Locală că, sub orice formă, fac rău arborilor vor fi amendate. Dacă vor fi prinse… (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90