New Profesional Consult 930 x 122

alunecare

STRADĂ SURPATĂ! REPARAŢII DE URGENŢĂ ÎN PITEŞTI

O alunecare de teren provocată de ploile din urmă cu câteva zile a afectat grav strada Zamfirești din cartierul piteștean Găvana. O parte din pământul de sub asfalt s-a prăbușit la vale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

La faţa locului au ajuns astăzi reprezentanţi ai Primăriei Piteşti pentru a evalua situaţia. „Dacă nu intervenim, accesul în cartierul Zamfireşti va fi imposibil, este singura stradă pe care se poate merge! În două, trei zile, cred eu, vom remedia problema. Vom aloca fonduri pentru reparaţii de urgenţă şi consolidare.”, ne-a declarat în urmă cu puțin timp Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului.

Problema este că locuitorii din Zamfirești au reclamat pericolul încă din urmă cu câțiva ani, cerând municipalității să consolideze malul pârâului care trece prin zonă. Primăria nu a făcut, însă, nimic!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Vom reveni asupra subiectului! (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3