930X122 MAIA

Colegiul Prefectural

REVOLTĂ LA PREFECTURA ARGEȘ

Revoltă la Prefectura Argeș. Mai mulți primari din județ sunt revoltați. Edilii și-au exprimat nemulțumirea în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Primarii au reclamat că fermierii din localitățile pe care le administrează se tem să mai depună cereri pentru subvenții la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). De ce?

„Se fac controale peste controale şi se cer banii înapoi! Cei de la APIA de ce nu răspund în niciun fel, că doar ei avizează dosarele! În schimb, nouă, primarilor, ni se fac plângeri la DNA, la ANI, peste tot! Ne mai mirăm că nu se accesează fondurile europene?”, s-a plâns Aurel Bălăşoiu, primarul comunei Rociu.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Alți primari, tot în ședința de azi a Colegiului Prefectural Argeș, s-au revoltat împotriva unui act normativ care ar stipula înființarea în localități de servicii pentru situații de urgență. Viitoarele noi servicii ar implica din partea primăriilor costuri suplimentare pentru dotări și angajarea de personal: „Nu avem bani pentru așa ceva!”, au reclamat unii primari.

Ședința de astăzi a Colegiului Prefectural Argeș, desfășurată în Pitești, a fost condusă de prefectul Emilian Dragnea. La ea a participat și președintele Consiliului Județean, Dan Manu. Colegiul Prefectural are ședință o dată pe lună și reunește conducerea administrativă a județului, directorii de servicii guvernamentale deconcentrate și primarii localităților.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3