EcoMoto 930×122

    ridicat

    Ridicarea maşinilor în Piteşti continuă încă 6 luni

    Consiliul Local al municipiului Piteşti a aprobat astăzi prelungirea contractului cu CNCD pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. În ciuda opoziţiei unor aleşi locali, contractul a fost prelungit pentru o perioadă de 6 luni. Prelungirea survine după o alta, de 3 luni, decisă în primăvara acestui an.

    Motivul: o solicitare a conducerii CNCD de mărire a perioadei pentru a-şi putea da seama dacă activitatea este profitabilă, astfel încât să poată mări redevenţa pe care o plăteşte municipalităţii.

    În anii de când se desfăşoară această activitate în Piteşti, cu sprijinul direct al Poliţiei Locale, veniturile s-au cifrat la 1,26 de milioane de lei, iar cheltuielile, susţine conducerea CNCD, au fost de 2,12 milioane de lei.

    După cele 6 luni de contract se va trage linie şi se va vedea dacă va continua colaborarea cu aceeaşi firmă sau se va scoate acest serviciu din nou la licitaţie în vederea concesionării.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90