930 x122 grota rece

masini

ridicat

Ridicarea maşinilor ar putea fi stopată în Piteşti. Iată de când!

Iosiv Cerbureanu, secretarul municipiului Piteşti, a anunţat astăzi că Primăria ar putea renunţa la activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar, activitate care este derulată, prin contract de concesiune, de firma CNCD.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Există un contract care expiră pe 31 decembrie 2013. Până acum nu s-a negociat prelungirea. Aşteptăm firma în cauză să vină la negocieri. Dacă nu o face, de la 1 ianuarie 2014 nu se mai ridică maşini! Va trebui să ne gândim serios la încetarea acestui contract, pentru că sunt unele probleme. Oricum, în zonele în care există posibilităţi de parcare, însă în care tot se opresc maşini în locuri nepermise poate că ar fi bine ca activitatea să continue, dar să existe posibilitate legală în acest sens”, spune Iosiv Cerbureanu.

În anumite sectoare din Bucureşti deja s-au obţinut hotărâri judecătoreşti prin care această activitate de ridicare a maşinilor a fost declarată nelegală şi a încetat.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90