Donaris 930 x 122

masini

RIDICAREA MAŞINILOR PARCATE NEREGULAMENTAR, INTERZISĂ

Autorităţile din Piteşti nu mai pot înfiinţa un serviciu de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar, aşa cum intenţionau.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Mai mult, în niciun oraş din Argeş şi din România autoturismele parcate neregulamentar pe partea carosabilă nu mai pot fi ridicate de autorităţi, după ce decizia Curţii Supreme care reglementează acest lucru a fost publicată şi în Monitorul Oficial.

Mai exact, sentinţa stabileşte că procedurile de ridicare a autovehiculelor în cazul în care sunt parcate neregulamentar nu pot fi reglementate prin hotărâri ale consiliilor locale, aşa cum se întâmpla până acum. Practic, prin decizia Curţii Supreme, toate hotărârile emise de autorităţile locale în acest scop sunt lovite de nulitate.

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

În Piteşti a funcţionat până în primăvara anului trecut un serviciu de ridicare a maşinilor, dar acesta a fost desfiinţat din cauza unor neconcordanţe legislative.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90