930×122 CAPRA 5

cimitire

S-A DECIS! NOILE TARIFE ÎN PITEȘTI

S-a decis! Noile tarife în Pitești. Consiliul Local a stabilit în ultima sa şedinţă în plen din acest an tarifele pentru 2017 ale serviciilor practicate de Administraţia Domeniului Public (ADP) în cimitirele din Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit hotărârii, anul viitor în toate cimitirele din Pitești se vor menţine tarifele din 2016. Este vorba atât de cimitirul „Sfântul Gheorghe”, cât şi de cimitirele Prundu şi Găvana.

Astfel, conform sursei citate, tariful pentru înhumare la pământ rămâne 207 lei, iar pentru înhumare la pământ cu deshumare – 223 de lei. Înhumarea la criptă va costa și anul viitor tot 199 de lei, iar înhumarea la criptă cu deshumare – 214 lei. Înhumarea la cavou va costa 189 de lei, iar înhumarea la criptă cu deshumare – 213 lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3