930 x122 grota rece

PRO ROMANIA PITESTI

S-A STABILIT CANDIDATUL PRO ROMÂNIA PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI

În data de 29 iulie, Organizaţia Municipală a PRO ROMÂNIA şi-a desemnat prin vot candidatul la PRIMĂRIA PITEŞTIULUI în persoana avocatului Liviu STANCU. Prim-vicepreşedinte al PRO ROMÂNIA ARGEŞ, membru al Baroului ARGES, acesta a deţinut calitatea de secretar de stat în Ministerului Justiţiei în Guvernul Ponta. Născut acum 53 de ani, este a şasea generație de piteşteni, este căsătorit și are un fiu.

Citiți și: „ÎMPREUNĂ PENTRU PITEȘTI” – PROGRAMUL PRO ROMÂNIA DE GUVERNARE MUNICIPALĂ

 

 

După validare, candidatul pentru Primăria PITEŞTI a adresat colegilor săi următorul mesaj: „Sunt onorat de încrederea acordată de colegii mei. Zilele viitoare vom propune spre aprobare și programul politic pentru PITEŞTI. Experiența pe care o am după un sfert de veac în apărarea drepturilor celor din jurul meu, după provocările ca adjunct al Ministrului de Justiție vreau să o folosesc acum pentru piteșteni. Sper într-o competitie onestă, cu abordări sincere a soluțiilor de dezvoltare a orasului”.

 

Liviu STANCU este cel mai potrivit om pentru funcţia de Primar. Oraşul nostru a fost condus 30 de ani doar de PSD. Acum, acelaşi PSD reuşeşte să-și strecoare un candidat inclusiv la PNL. Pentru cei care vor ca oraşul nostru, în sfârşit, să nu mai fie condus de PSD, Liviu STANCU este alegerea corectă.”, declară Bogdan Ivan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90