930×122 CAPRA 5

magazine

S-A VOTAT! MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU MAGAZINELE DIN PITEȘTI

Reunit astăzi în ședință ordinară în plen, Consiliul Local a aprobat prin vot un program obligatoriu pentru aprovizionarea cu marfă a tuturor magazinelor din Pitești.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Potrivit Hotărârii, aprovizionarea realizată cu maşini mai mari de 3,5 tone nu se va mai putea face la orice oră din zi, ci doar între orele 9 și 13 şi 18 și 6 (inițial, a existat intenția ca aprovizionarea să fie permisă exclusiv pe parcursul nopții, dar s-a renunțat la idee).

Aprovizionarea în afara intervalelor de timp menţionate va atrage după sine amenzi cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei.

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

Conform aceleiași decizii, maşinile de aprovizionare cu marfă trebuie să aibă aviz de circulaţie emis de Primărie. Lipsa avizului de circulaţie va fi sancționată cu amendă de la 1.500 la 2.500 de lei.

Motivul invocat de Primărie pentru impunerea măsurii: mașinile care aprovizionează cu marfă magazinele în timpul zilei la orele de vârf în traficul rutier, în special magazinele din Centru, provoacă blocaje, dat fiind faptul că oricum în Pitești există zone „sufocate” de circulația auto.

Măsura va intra în vigoare pe 1 februarie 2018.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90