930 x122 grota rece

gabriel sabie

SABIE, „BOSS-UL” DE LA SALUBRIS

Sabie, „boss-ul” de la Salubris. Ce s-ar face administraţiile locale fără anumiţi oameni cheie? Nu poţi să nu îţi pui o astfel de întrebare când vezi că unele persoane sunt în tot şi în toate, cum se spune. Fără ele nu se poate!

Citiți și: LIDERA SINDICATULUI DE LA SALPITFLOR: SE DOREȘTE ȘICANAREA MEA. TENSIUNILE AU AJUNS LA ITM 

O astfel de persoană este şi Gabriel Sabie, şeful SC Salubris SA, firmă privată care îşi împarte Piteştiul cu SC Salubritate 2000 SA (societatea municipalității) în privinţa gestionării deşeurilor menajere. Sabie este şi director al SC Salubris SA, şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Salpitflor Green SA Piteşti (societate a municipalității).

Un director al unei firme PRIVATE, așadar, firmă care are afaceri cu ADMINISTRAŢIA LOCALĂ, este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al unei societăţi comerciale din subordinea Consiliului Local.

Citiți și: TOATE PIEȚELE DIN PITEȘTI, ÎNCHISE TEMPORAR

În altă ordine de idei, constatând susținerea pe care Gabriel Sabie i-o acordă primarului Piteștiului, Cornel Ionică, prin comentariile pe care le face la adresa acestuia pe rețelele de socializare, ne dăm seama cu ușurință de unde ar veni sprijinul lui.

Alt „postac” pentru Ionică? Nu ar fi singurul (detalii AICI). (Sursă foto: Facebook) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90