930×122 CAPRA 5

consiliul local

SALĂ DE LUX LA PRIMĂRIE. 1.000.000 PENTRU ALEȘII PITEȘTENILOR

Sală de lux la Primărie. 1.000.000 pentru aleșii piteștenilor. Mai bine de 1.000.000 de lei ar urma să fie cheltuiți din banii piteștenilor pentru Sala Mare de ședințe din Primărie (foto).

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Banii, care vor proveni din bugetul local al municipiului, vor fi folosiți, potrivit municipalității, pentru reabilitarea sălii.

Administrația Ionică invocă faptul că ar fi nevoie de lucrări de înlocuire a unor materiale deteriorate şi de redecorare, dar și de noi instalaţii de sonorizare şi videoproiecţie și de mobilier nou.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Investiția este cel puțin exagerată, dacă nu chiar „nesimțită” de-a dreptul. Sala a mai fost modernizată în urmă cu câțiva ani, deci investiția de 1.000.000 nu se justifică acum.

În locul unor astfel de proiecte costisitoare și inutile, administrația Ionică ar putea aloca mai mulți bani, de exemplu, pentru săraci, bătrâni sau copii aflați în dificultate. O pâine și o masă caldă în plus pentru mii de nevoiași sunt de preferat unor investiții pentru confortul câtorva zeci de aleși locali.

În această sală, situată în incinta clădirii Primăriei, se desfășoară ședințele consilierilor locali, ședințe ale personalului din Primărie, dar și evenimente publice de altă natură.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90