930×122 CAPRA 5

cornel ionica

SALA POLIVALENTĂ, ABANDONATĂ? CE SPUNE PRIMARUL

Sala Polivalentă, abandonată? Ce spune primarul. Conducerea Primăriei Piteşti nu renunţă la ideea de a obţine fonduri de la Guvern pentru construirea unei săli polivalente şi pentru modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin”. Potrivit sursei citate, municipalitatea face în continuare demersuri în acest sens.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

După cum ne declară primarul Cornel Ionică, problema este că acum Guvernul are alte priorităţi. „Am făcut demersuri şi ni s-a promis că, în măsura în care se poate, vom primi fondurile necesare. În acelaşi timp, însă, ni s-a spus că prioritară este modernizarea celor patru stadioane pe care se vor disputa meciuri la Campionatul European de fotbal din anul 2020.”

Cu alte cuvinte, conform primarului, Piteștiul va avea sigur sală polivalentă, dar nimeni nu știe la această oră cu ce bani va fi construită și când.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Sala Polivalentă ar urma să fie construită pe strada Basarabiei (varianta de legătură între cartierele Craiovei şi Prundu). Amănunte despre această investiție mult așteptată de piteșteni, AICI. La începutul acestui an, Consiliul Local Pitești a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea Sălii.

Compania Națională de Investiții (CNI) a respins deocamdată cererile Primăriei Pitești de finanțare a investițiilor importante în sport (AICI puteți citi detalii).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90