Donaris 930 x 122

primaria pitesti

SĂLI NOI DE SPORT ÎN CENTRU, PRUNDU ȘI GĂVANA

Proiectele pentru construirea a trei noi săli de sport în Pitești cu finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI) se află în stadiu avansat al procedurilor premergătoare începerii lucrărilor, informează Primăria.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Potrivit sursei citate, proiectul sălii de sport de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” (fostă nr. 5, din centrul oraşului) și proiectul sălii de sport de la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” (fostă nr. 7, din cartierul Prundu) sunt la CNI în procedură de desemnare a firmei constructoare.

În ceea ce privește proiectul sălii de educație fizică de la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” (fostă nr. 15, din cartierul Găvana), termenul final pentru depunerea ofertelor pentru proiectare și execuție a lucrărilor este 30 ianuarie 2020.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Valoarea estimată a fiecăreia dintre aceste săli de sport se ridică la aproape 2.100.000 de lei fără TVA, conform Primăriei. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3