New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ŞAPTE LOCALITĂŢI DIN ARGEŞ AU RĂMAS FĂRĂ PRIMARI!

Conform celor mai recente date centralizatoare furnizate de Prefectura Argeş, şapte localităţi din Argeş nu mai au în acest moment primar.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Este vorba de Câmpulung Muscel, Albeştii de Muscel, Budeasa (mandatele edililor au încetat în urma unor decizii de condamnare la închisoare cu suspendare), Căteasca, Vultureşti (mandatele au încetat în urma unor procese ale primarilor cu Agenţia Naţională de Integritate), Piteşti şi Bradu (primarii sunt în arest preventiv, ei fiind doar suspendaţi din funcţie pentru moment deoarece nu există o condamnare pe numele lor).

Pe de altă parte, pe rolul instanţelor de contencios administrativ se află şi două cereri ale Prefecturii Argeş de anulare a hotărârilor de consilii locale prin care au fost schimbaţi din funcţii viceprimarii din Costeşti şi Câmpulung Muscel. În ceea ce priveşte Primăria Cetăţeni, unde de asemenea primarul a fost condamnat la închisoare cu suspendare, Prefectura nu a emis niciun ordin de încetare a mandatului deoarece hotărârea este la prima instanţă şi mai sunt şi alte căi de atac. (Foto: Tudor Pendiuc, primarul suspendat al Piteștiului)

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3